Jaarovergang 2020-2021

Jaarovergang 2020-2021 Ondertussen is het alweer bijna 3 weken 2021 en de jaarovergang 2020-2021 is wellicht al afgerond of nog in volle gang. Mocht er alsnog last minute ondersteuning nodig zijn rondom de jaarovergang in Plato en/of Tobias AX, laat het mij dan vooral weten! Uiteraard kan het ook gaan om activiteiten richting de jaarrekening of overige activiteiten. Zie hieronder over welke werkzaamheden het bijvoorbeeld gaat.

Voortgang projecten en beschikbaarheid

Voortgang projecten en beschikbaarheid De aanleiding om deze update te schrijven heeft uiteraard te maken met de ontwikkelingen rondom het Corona virus. Ik licht hierbij graag de voortgang van mijn projecten, trainingen en beschikbaarheid toe. Omdat ik nagenoeg alle werkzaamheden zelf al remote uitvoerde heeft het vooral gevolgen aan de kant van de klant. Aan die kant zal komende weken lijken wat er nodig is om bepaalde werkzaamheden toch door te laten gaan en in welke vorm. Er zijn in ieder geval voldoende tools beschikbaar om aan beide kanten remote werken mogelijk te maken. Daarnaast blijf ik volledig flexibel in […]

Jaarovergang 2019/2020

Jaarovergang 2019/2020 Het laatste kwartaal van 2019 is begonnen en er wordt richting de jaarovergang 2019/2020 gewerkt. Na in september in Nederland geweest te zijn zijn de lopende opdrachten voor Aareon en Haag Wonen uitgebreid met aanvullende werkzaamheden en kijk ik ook graag vooruit naar nieuwe opdrachten met betrekking tot de jaarovergang 2019/2020.

Vakantieperiode en nieuwe opdrachten

Vakantieperiode en nieuwe opdrachten De vakantieperiode is begonnen in Nederland dus zijn er minder medewerkers beschikbaar voor afstemming over lopende en nieuwe opdrachten. Toch zijn er 2 nieuwe opdrachten waar ik ondertussen aan heb gewerkt of komende tijd ga werken. Dit heeft beide te maken met de MJOB software Plato. Daarnaast ga ik ook een aantal weken met vakantie en ben ik van 8 t/m 18 september ook even in Nederland.

De eerste opdrachten..

De eerste opdrachten.. Inmiddels ben ik alweer een maand in Hanoi, Vietnam, en volledig klaar voor de eerste opdrachten. Een werkplek in huis (en een kantoor als backup in de buurt) en snel internet/bellen maken het mogelijk om goed remote te kunnen werken. Ik voer mijn werkzaamheden dus remote uit en zit hierbij dus niet iedere dag uren in de auto. Communicatie blijft natuurlijk een aandachtspunt maar dit is met de huidige voorzieningen wat mij betreft geen barrière meer. Uiteraard ben ik ook beschikbaar voor aanvullende opdrachten. Ik heb ondertussen een overeenkomst afgesloten met Aareon NL en ben dan ook […]

Website online!

Hierbij is mijn website online! Per 31 mei 2019 ben ik gestopt bij Aareon om als zelfstandig ondernemer verder te gaan, onder de naam JEBU Vastgoed Advies. Omdat ik mijn werkzaamheden vanuit het buitenland zal uitvoeren verwacht ik per 1 juli 2019 beschikbaar te zijn voor (vooralsnog remote) IT- en vastgoedgerelateerde opdrachten. Via deze website valt te volgen wanneer ik ook weer opdrachten vanuit Nederland zal uitvoeren. Uiteraard valt er ook contact met mij op te nemen zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken. Maak hierbij bij voorkeur per e-mail een afspraak voor een telefonisch overleg.