De eerste opdrachten..

Inmiddels ben ik alweer een maand in Hanoi, Vietnam, en volledig klaar voor de eerste opdrachten. Een werkplek in huis (en een kantoor als backup in de buurt) en snel internet/bellen maken het mogelijk om goed remote te kunnen werken. Ik voer mijn werkzaamheden dus remote uit en zit hierbij dus niet iedere dag uren in de auto. Communicatie blijft natuurlijk een aandachtspunt maar dit is met de huidige voorzieningen wat mij betreft geen barrière meer. Uiteraard ben ik ook beschikbaar voor aanvullende opdrachten.

Ik heb ondertussen een overeenkomst afgesloten met Aareon NL en ben dan ook gestart met mijn eerste opdracht.
Uiteraard ben ik ook beschikbaar voor aanvullende opdrachten!    Uiteraard ben ik ook beschikbaar voor aanvullende opdrachten!

Bij deze eerste opdracht zal ik in de rol van Business Consultant Ymere, en voornamelijk de afdeling Projectontwikkeling, gaan begeleiden bij de vervanging van Navision door Tobias AX. Er is een toegewijd team samengesteld waarin volgens de scrum methodiek wordt gewerkt om dit project goed af te ronden. Doel is uiteraard de succesvolle overgang van Navision naar Tobias AX waarbij alle medewerkers minimaal dezelfde werkzaamheden weer kunnen gaan uitvoeren. Aandachtspunt hierbij is dat er al een bestaande Tobias AX omgeving is waarin volop gewerkt wordt. Er zal dus integraal getest en beoordeeld moeten worden of de overgang succesvol zal zijn, voor de bestaande en nieuwe gebruikers van Tobias AX.

Aanvullende opdrachten..

Uiteraard ben ik ook beschikbaar voor aanvullende opdrachten op het gebied van uw projectadministratie, onderhoudsbegroting of overige vastgoeddata. Laat het mij vooral weten als u denkt aan bepaalde opdracht, dan kunnen we hier samen over in gesprek. Zie hiervoor mijn gegevens op de contactpagina. Goed om hierbij te weten is dat ik halverwege september ook even in Nederland ben en dus beschikbaar ben voor een afspraak. In mijn volgende bericht zal ik laten weten welke data dit exact zijn!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *