Fijne Feestdagen!

JEBU Vastgoed Advies wenst u fijne feestdagen en een gelukkig 2020!

Fijne Feestdagen!

Terugkijkend naar 2019

Afgelopen jaar was het jaar van uit dienst gaan en voor mijzelf beginnen. Iets was gelukkig heeft geleid tot leuke opdrachten die ik nagenoeg remote kon uitvoeren. Waar ik voorheen altijd naar de klanten toe reed kon ik mijn werkzaamheden nu digitaal uitvoeren. Buiten telefonische sessies en mailwisselingen heb ik dan ook bijvoorbeeld cursussen gegeven met behulp van Google Hangouts. Terugkijkend naar 2019 is de conclusie dan ook dat dit allemaal erg goed gegaan is.

Allereerst ben ik vooral aan het werk gegaan voor mijn oude werkgever maar al snel zijn er toch een aantal rechtstreekse opdrachten ontstaan. Per 1 november word ik dan ook niet meer ingehuurd via mijn oude werkgever maar voer ik alle opdrachten rechtstreeks uit. Ik ben afgelopen jaar ook 2 keer terug in Nederland geweest om, buiten bezoekjes aan familie en vrienden, bij (nieuwe) opdrachtgevers langs te gaan. Uiteindelijk heb ik dan ook opdrachten uitgevoerd voor Aareon NL, Ymere, Haag Wonen, Maasdelta, Viveste en Zeeuwland. Dit alles heeft er voor gezorgd dat ik inmiddels fulltime bezig ben met mijn lopende opdrachten. Deze opdrachten zijn dus ook nog niet geëindigd maar naderen wel de laatste afrondende fasen.

Vooruitblikkend op 2020

Het eerste kwartaal van het nieuwe jaar zal nog in het teken staan van het afronden van mijn huidige opdrachten. Waarna ik verwacht dat ik per april weer (gedeeltelijk) beschikbaar ben voor nieuwe opdrachten. Buiten nieuwe opdrachten wil ik me ook meer bezig gaan houden met het volgen van cursussen en trainingen zodat ik bij blijf qua kennis. Omdat ik voorlopig nog veel in het buitenland ben zal dat gaan om digitale cursussen en/of zelfstudie trainingen. Zo ga ik in ieder geval starten met de trainingen van Lean Six Sigma (Online Yellow Belt, Kaizen Events en 5S Lean Management) maar wil ik me ook zeker gaan verdiepen in Power BI.

Voor de rest zal het aankijken zijn wat er allemaal op mijn pad zal komen in 2020. Uiteraard sta ik open voor nieuwe uitdagingen en kom ik dan ook graag in contact met potentiële (nieuwe) opdrachtgevers. Neem vrijblijvend contact met mij op voor een overleg over de mogelijkheden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *