Jaarovergang 2019/2020

Het laatste kwartaal van 2019 is begonnen en er wordt richting de jaarovergang 2019/2020 gewerkt. Na in september in Nederland geweest te zijn zijn de lopende opdrachten voor Aareon en Haag Wonen uitgebreid met aanvullende werkzaamheden en kijk ik ook graag vooruit naar nieuwe opdrachten met betrekking tot de jaarovergang 2019/2020.

Lopende opdrachten 2019

Met deze en de al lopende projecten zal ik zeker richting het einde van het jaar zoet zijn. Al deze projecten kennen een deadline die rond het begin van 2020 liggen. Zo moet Ymere begin 2020 live gaan met vastgoedontwikkelprojecten in Tobias AX, zal Haag Wonen binnenkort live gaan met Plato en moet begin 2020 de meerjarenonderhoudsbegroting in Plato zitten en zal Maasdelta begin 2020 Plato in gebruik gaan nemen.

Aareon          Intermaris

Daarnaast is de lopende opdracht voor Aareon uitgebreid met werkzaamheden voor Intermaris. Intermaris wil per 1 november een nieuw onderhoudsprijzenboek van Vestwal in gebruik nemen in Tobias AX en ik ondersteun hier bij het inrichten hiervan.

Aanvullende opdrachten 2019/2020

Vooralsnog ben ik nog steeds ongeveer 20 uur per week beschikbaar voor aanvullende opdrachten, bijvoorbeeld voor werkzaamheden in relatie tot de jaarovergang 2019/2020. Denk hierbij aan het bijwerken, opstellen of omzetten van de jaarbegrotingen 2020 (MJOP), projectadministratie of inkoopcontractadministratie. Veel voorkomende werkzaamheden zijn uiteraard het afsluiten/afwikkelen van 2019 en het verlengen/opzetten van administratie voor 2020. Indien u hier ondersteuning bij nodig heeft neem dan vrijblijvend contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

Vooruitblik 2020

Uiteraard ben ik van plan om mijn werkzaamheden in 2020 voort te zetten. Toch wil ik mij meer gaan richten op het beheren en optimaliseren van bestaande vastgoedprocessen, in de software of daarbuiten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het toevoegen van de duurzaamheidsopgave aan de meerjarenonderhoudsbegrotingen. Maar ook het in stand houden of optimaliseren van diverse (vastgoed)software door het uitvoeren van functioneel beheer. Of het samenstellen van verschillende (BI) rapportages over datakwaliteit en de status van uw projecten/vastgoed.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *