consultancy en detachering onderhoud en vastgoedontwikkeling

Met ingang van 1 juni 2019 richt ik, Jeroen Buik, mijzelf als zelfstandig ondernemer onder de naam JEBU Vastgoed Advies op (business) consultancy en detachering rondom de processen van (on)gepland onderhoud en vastgoedontwikkeling. Met de opgedane werkervaring bij bouwbedrijven, bouwadviesbureaus, woningcorporaties en commerciële vastgoedbeheerders verwacht ik opdrachtgevers te helpen met optimaliseren en meer waarde te halen uit hun vastgoedsoftware en bedrijfsprocessen.

Consultancy

Beschikbaar voor remote en onsite business- en/of softwareconsultancy. Ik kan ondersteuning bieden bij het optimaliseren van bedrijfs- en vastgoedprocessen in een aantal verschillende rollen:

Begeleiden van software implementaties of optimalisatietrajecten voor MJOB en/of ERP. Ik ben hierbij specialist in de vastgoedmodules van Microsoft Dynamics Tobias AX (Bezit, Onderhoud, Projecten, MJOP, Leveranciers en Inkoopcontracten) en in de MJOB software StraVIS en Plato. Dit betekend dat ik alle soorten (business) consultancy of optimalisatie rondom deze software voor u kan verzorgen.

Daarnaast kan ik ook ingezet worden als data specialist/analist tijdens conversie- en/of optimalisatietrajecten. Ik heb veel ervaring met data uit de volgende ERP software: SAP, Viewpoint, Tobias (AX), NCCW, Dynamics Empire. Verder heb ik gewerkt met de volgende MJOB software: O-Prognose, IBIS Main, Vastware, VABI, StraVIS en Plato. Uitgebreide kennis van data zorgt ervoor dat ik hulp kan bieden bij het ombouwen van data tot de gewenste formats. Uiteraard kunnen dergelijke gegevens ook gebruikt worden voor het samenstellen van (BI) rapportages en dashboards.

Detachering

Flexibel inzetbaar voor diverse tijdelijke functies op locatie. Bijvoorbeeld als ondersteuning of vervanging van eigen medewerkers om zo de druk van een software-implementatie te verlichten. Hierboven staat al vermeld met welke software ik ervaring heb maar ook zonder deze ervaring kan ik diverse functies uitvoeren. Meest aannemelijke periode voor detachering is wanneer uw organisatie tijdelijk behoefte heeft aan extra bezetting tijdens vakanties, fusietrajecten, softwareimplementaties of andere projecten. Met name functies op het gebied van de projectadministratie, contract- en leveranciersmanagement of MJOB kan ik goed vervullen. 

Remote of op locatie

Sinds de oprichting van JEBU Vastgoed Advies richt ik mij vooral op het remote aanbieden van mijn werkzaamheden. Werkzaamheden uitvoeren op locatie moet wat mij betreft van enige meerwaarde zijn. Door remote te werken ligt de focus op de werkzaamheden die echt moeten gebeuren en is er weinig ruimte voor inefficiëntie. Doordat het inzetten van de juiste tools  vervalt vaak de noodzaak om op locatie aanwezig te zijn. Uiteraard zal het voor sommige opdracht wel nodig zijn om op locatie te werken. Door voorafgaand aan iedere opdracht duidelijk afspraken hierover te maken creëren we duidelijkheid.

Voor meer informatie zie ook mijn referenties, LinkedIn profiel of neem vrijblijvend contact op bij interesse voor een  kennismakingsgesprek of projectvoorstel.

Kantoor Noordereiland