Sinds 1 juni 2019 werk ik aan diverse projecten en ik doe dat voornamelijk remote. Het gaat hierbij om IT- en vastgoedgerelateerde opdrachten en via deze pagina vermeldt ik de belangrijkste projecten en aanbevelingen als referenties.

Opdrachtgevers

Aareon

Bij diverse kleinere opdrachten bij opdrachtgevers van Aareon heb ik gedurende 4 maanden ondersteund bij dataconversies, eenheidsprijzenupdates, servicedesk werkzaamheden en de implementatie van conditiemetingen in Plato.

Ymere

Bij deze opdracht begeleid ik in de rol van Business Consultant Ymere (Amsterdam), en voornamelijk de afdeling Projectontwikkeling, bij de vervanging van Navision door Tobias AX. Onderdeel hiervan is ook het uitvoeren en begeleiden van de dataconversie. Vanaf de livegang van Tobias AX op 1-1-2020 begeleid ik ook de nazorg.

Haag Wonen

Bij Haag Wonen (Den Haag) begeleid ik de afrondende fase van de implementatie Plato (meerjarenonderhoudsbegroting) en Tobias AX (projectadministratie). Ik ondersteun hier bij het testen en het vastleggen/behandelen van software issues. Ook het converteren van de begrotingsdata naar de nieuwe systemen is onderdeel van deze opdracht.

Maasdelta Groep

Voor Maasdelta Groep (Spijkenisse) heb ik de 7 maanden durende implementatie van Plato (meerjarenonderhoudsbegroting) begeleid. Uiteindelijk is voorafgaand aan de begrotingsronde Plato live gebracht en kunnen er komend voorjaar conditiemetingen uitgevoerd gaan worden. Ook de nazorg i.c.m. Tobias AX verzorg ik momenteel.

Viveste

Voor Viveste (Houten) heb ik het inlezen van de jaarbegroting planmatig onderhoud 2020 en 2021 in de projectadministratie van Tobias AX verzorgd. Viveste maakt deze onderhoudsbegroting met O-Prognose en deze gaat ieder jaar over naar Tobias AX. Daar worden de projecten en budgetten ingelezen en bewaakt.

Voor Woonservice IJsselland (Doesburg) was of ga ik bezig met de implementaties van de modules inkoopcontracten (Tobias AX) en conditiemeting (Plato MJOB). Omdat het planmatig onderhoud en contractonderhoud bij dezelfde afdeling belegd is zijn dit opdrachten met veel raakvlakken. Integratie van de modules is dus belangrijk om een totale MJOB te kunnen samenstellen.

Aanbevelingen

Henk VisscherHenk Visscher, HEVI Consultancy, Zelfstandig Professional Vastgoedbeheer.

”Zowel in zijn tijd bij Aareon als tijdens zijn zelfstandigheid heb ik diverse projecten met Jeroen mogen draaien. Telkens weer is het een verademing om samen vanuit kansen en mogelijkheid issues op te lossen en te merken dat “het kan niet” niet bestaat bij hem. Deze positieve instelling tesamen met zijn vakkennis maakt het dat ik telkens weer, naar alle tevredenheid, bij hem terug kom.”

Nieuwe opdrachten

Op dit moment ben ik beschikbaar per juli 2022 en sta ik dus (alvast) open voor nieuwe opdrachten. Hierboven vermeld ik alleen de belangrijkste projecten als referenties. Wellicht zijn er nog hele andere projecten te bedenken die ik kan uitvoeren. Neem vrijblijvend contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken of bekijk eerst nog de info pagina of mijn LinkedIn voor extra informatie.