Vakantieperiode en nieuwe opdrachten

De vakantieperiode is begonnen in Nederland dus zijn er minder medewerkers beschikbaar voor afstemming over lopende en nieuwe opdrachten. Toch zijn er 2 nieuwe opdrachten waar ik ondertussen aan heb gewerkt of komende tijd ga werken. Dit heeft beide te maken met de MJOB software Plato. Daarnaast ga ik ook een aantal weken met vakantie en ben ik van 8 t/m 18 september ook even in Nederland.

Haag Wonen  Haag Wonen

Voor Woningstichting Haag Wonen te Den Haag heb ik een proefconversie uitgevoerd van StraVIS naar Plato. Hierbij moest een gedeelte van de onderhoudsbegroting als proef overgezet worden en dit is succesvol uitgevoerd. Na de vakantieperiode zal dit traject wellicht verder gaan zodat Haag Wonen ook live kan met deze software.

Maasdelta Groep  Vakantieperiode en nieuwe opdrachten

Voor Maasdelta Groep te Spijkenisse zal ik de komende 7 maanden de implementatie van Plato gaan begeleiden. Dit begint nog voor mijn vakantie met de voorbereidingen en een proefconversie van StraVIS naar Plato. Dit zodat tijdens mijn vakantie Maasdelta zelf of onder begeleiding van Aareon het testwerk kan gaan uitvoeren. De vervolgplanning is nog nader te bepalen maar het doel is om Plato zo snel mogelijk in gebruik te gaan nemen.

Vakantie en Nederland

Ook ik ga vanaf 22 augustus met vakantie richting Singapore en daarna naar de stranden van
Da Nang (Vietnam). Vervolgens ben ik van 8 t/m 18 september even in Nederland. Deze periode ben ik dus ook beschikbaar voor persoonlijke afspraken over eventuele opdrachten/projecten. Laat het mij vooral weten als u een afspraak wenst te maken en neem contact met mij op.

Vakantieperiode en nieuwe opdrachten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *